diumenge, 3 de febrer del 2013

DANSA: El ballet


Aquí teniu un molt bon exemple de Ballet. El llenguatge del cos es converteix en un engranatge on cadascun dels músculs i articulacions entren en joc. L'equilibri, la flexibilitat i l'agilitat són inprescindibles. Per arribar a aquest nivell expressiu, però sobretot tècnic, calen molts anys d'entrenament, entrega, passió i dedicació exclusiva.

Al contrari del que pensen algunes persones, el ballet, també pot arribar a ser una professió, però és cert, que són molts els anys de preparació física, que el camí està ple de moments molt durs, i que finalment, molt pocs aconsegueixen dedicar-se exclusivament a ballar en companyies de dansa de prestigi. 

En aquest vídeo, Guillaume Côté, un dels millors ballarins de ballet en l'actualitat, ens convida a descobrir-ho assistint al teatre on actua la Companyia Nacional de Dansa de Canadà, una de les més reconegudes del món.

El vídeo és especialment interessant, perquè podem observar a càmera lenta algun dels salts i posicions més complicats d'aquesta disciplina artística.

Gaudiu molt! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada